Luxusní plastové koše do moderního interiéru

Plastový koš, který vydrží desetiletí 

To, že je koš vyrobený z plastu, nemusí znamenat, že je podřadný a nekvalitní. Dražší plastové koše bývají mnohonásobně odolnější než ty obyčejné, a tak vám budou sloužit i desetiletí. Koši zůstávají i ostatní kladné vlastnosti plastu. Oceníte tak, že je koš lehký a jednoduše se udržuje.

Luxusní plastové koše jsou navíc doplněny o různé inovativní prvky a díky hezkému designu sluší i modernímu interiéru. 

Luxusní plastové koše do kanceláře i domácnosti

Plastové koše vyšší kategorie se vyrábí v různých velikostech i designech pro využití na různých místech. Od kuchyně, přes pracovnu, až po komerční prostory.

Pedálový odpadkový koš Simplehuman, 6 litrů, černý

Tento malý plastový koš najde své uplatnění především v koupelně, na toaletě a všude tam, kde je málo místa. Koš je lehký a snadno přenosný. Mechanismus otevírání víka je kovový, proto koš ustojí i velmi časté používání. 

 

Prohlédnout si koš >>>

Pedálový obdélníkový koš Simplehuman, 45 litrů, černý

Tento designově velmi povedený koš střední velikosti využijete jak v kuchyni, tak v kanceláři. Sestává z odolného plastu s vnitřní kovovou mechanikou,proto máte jistotu, že vydrží opravdu hodně. 

Koš s tichým zavíráním je vybavený kapsou na sáčky, které tak máte při každé výměně hned po ruce. Široký kovový pedál vydrží podle testů až 20 sešlápnutí denně po dobu 20 let! Koš se vyrábí i v bílé a černé barvě.

Prohlédnout si koš >>>

Úzký pedálový koš Simplehuman, 40 litrů, černý

Ne v každém interiéru je dostatek místa. Proto je tu plastový pedálový koš, který díky svému tvaru šetří místem. I tak ale disponuje úctyhodným 40litrovým objemem. Chlubí se také tichým zavíráním, uzamykatelným víkem a kolečky, které usnadňují manipulaci. 

Prohlédnout si koš >>>

Koš Simplehuman s houpacím víkem, 60 litrů, černý 

Velký plastový koš s houpacím víkem se hodí do rušnějších prostorů, jako jsou kanceláře, kavárny apod. Objem 60 litrů pojme opravdu velké množství odpadu. Víko koše je dokonale vyvážené, proto se koš lehce otevírá i zavírá. Je vybaven ocelovými madly, které usnadňují jeho přenášení.  

 

Prohlédnout si koš >>>

Luxusní plastové koše jsou ideální na místa, kde oceníte výhody plastu, ale zároveň se tam nehodí obyčejné plastové koše, které pokulhávají v estetice i kvalitě. Plastový koš vyšší kategorie nemusíte každých pár let měnit za nový. Vydrží opravdu dlouho, proto se investice do jeho pořízení vyplatí.

Než koše posíláme na cestu k vám, dáváme si s jejich balením opravdu záležet. 

Potřebujete s výběrem plastového koše poradit? Zavolejte nám od 9 do 21 hod., kterýkoliv den v týdnu.

Affiliate program

Telefonické objednávky: +420 773 111 269 Telefonické objednávky:
+420 773 111 269
Infolinka: +420 777 864 634 Infolinka:
+420 777 864 634
Kontaktujte nás e-mailem: obchod@dokose.cz Kontaktujte nás e-mailem:
obchod@dokose.cz

© Copyright 2004-2022 Dokose.cz | webdesign 2bcreative.cz
NIKARO, s.r.o. - Dokoše.cz, Veselka 48, 259 01 Olbramovice - Votice, ČESKÁ REPUBLIKA

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku.
Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.