Dokonalé líčení vám zajistí správné světlo

Osvětlení, které simuluje sluneční světlo

Denní světlo nejméně zkresluje, proto je na líčení a úpravu vizáže nejideálnější. Ne vždy a všude je nám však dostupné, proto přichází na scénu umělé osvětlení, které ho dokáže napodobit. 

Osvětlení tru-lux jako jedno z mála na trhu obsahuje celé spektrum barev, proto denní světlo simuluje velmi věrně. Je rovnoměrné a nehřeje. Použité LED diody se využívají při chirurgických operacích, kde není přípustné jakékoliv pochybení. Tak dokonalé tru-lux osvětlení je.

 

 

Kosmetická zrcátka Simplehuman: perfektní nalíčení

 

Tru-lux osvětlením jsou vybavena kosmetická zrcátka Simplehuman. Tím se z nich stávají jedny z nejžádanějších zrcátek vůbec, protože jejich světlo je dvakrát tak jasné, než je světlo druhého nejlepšího kosmetického zrcátka na trhu. 

Díky přesnému zobrazení barevného spektra máte pod kontrolou každý detail. Pokud jste při pohledu do zrcátka s výsledkem spokojení, můžete si být jistí, že takto perfektně budete vypadat v každém prostředí. Co uvidíte doma vy, uvidí i ostatní.

Zrcátko je podél obvodu vybaveno mikroreflektory, které se starají o rozmístění světla po celé ploše zrcadla. Osvítí vaši tvář rovnoměrně, žádný stín nemá šanci líčení ohrozit. Dokonalý odstín tak nebude náhoda, ale samozřejmost.

 

 

Stačí nastavit tvář, a nalíčíte se kdykoliv, kdekoliv

 

Se zrcátkem se dokonale nalíčíte, ať už právě začínáte nový den nebo se chystáte večer do divadla. Na kvalitě okolního světla přestává záležet. Přitom stačí nastavit tvář. Zrcátko je vybaveno chytrým senzorem pohybu, který automaticky rozsvítí světlo, jakmile k němu přiblížíte tvář. 

 

 

Další přednosti zrcátka Simplehuman:

  • nikdy nemusíte měnit žárovky

  • zrcátko nezkresluje

  • nabízí odraz ve více přiblíženích

  • na jedno dobití vydrží až 5 týdnů

  • dostanete na něj 5letou záruku

Zrcátko přesně pro vaše potřeby

Jednotlivé modely se od sebe liší, podle specifických potřeb každé ženy. Zrcátko Compact je malé kosmetické zrcátko, díky kterému si dokonalé líčení můžete dopřát i na cestách, protože je lehké a skladné. Vejde se i do malé kabelky.

 

 

Kosmetické zrcátko Sensor Touch dokáže vaši tvář přiblížit až 5x, tak aby vám neutekl žádný důležitý detail. Je ideální volbou na kosmetický stolek, protože stojí na bytelné nožce.

 

 

Hledáte-li zrcátko do koupelny, kde chcete šetřit místem, doporučujeme model Sensor na zeď. I toto zrcátko pyšní 5násobným přiblížením tváře. Díky teleskopickému ramenu se v něm snadno shlédne celá rodina. 

 

 

Zrcátko Sensor Trio jde ještě dál a nabízí odraz hned ve 3 různých přiblíženích – 1x, 5x a 10x. Je vybaveno dotykovým pruhem pro nastavení jasu, a tak si nastavíte osvětlení jemným pohybem prstu. Vychytávkou je imitace hřejivého světla svíčky, díky které si snadno zkontrolujete, jak budete vypadat třeba na romantické večeři v restauraci.

 

Dokonalé líčení není pouze zásluhou kvalitní kosmetiky a šikovných rukou. Dobré světlo je jedna z nejdůležitějších podmínek perfektního výsledku. Se zrcátkem Simplehuman se z líčení stane příjemný zážitek, který budete rádi opakovat každý den, znovu a znovu. 


Potřebujete s výběrem zrcátka poradit nebo se chcete na cokoliv zeptat? Budeme jenom rádi, když nám zavoláte nebo napíšete. Na telefonu jsme pro vás každý den 9 do 21 hod. Mimochodem, na pořízení správného make-upu si můžete prohlédnout slevy na kosmetiku, díky kterým můžete ušetřit. A spousta dalších aktuálních slev najdete na webu Skippay.cz. 

Affiliate program

Telefonické objednávky: +420 773 111 269 Telefonické objednávky:
+420 773 111 269
Infolinka: +420 777 864 634 Infolinka:
+420 777 864 634
Kontaktujte nás e-mailem: obchod@dokose.cz Kontaktujte nás e-mailem:
obchod@dokose.cz

© Copyright 2004-2022 Dokose.cz | webdesign 2bcreative.cz
NIKARO, s.r.o. - Dokoše.cz, Veselka 48, 259 01 Olbramovice - Votice, ČESKÁ REPUBLIKA

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku.
Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.