Hygienicky čistá podlaha: za pár minut a bez kapky chemie

Proč běžné vytírání nestačí

Většinu hospodyněk učili vytírat podlahu horkou vodou s přídavkem chemického prostředku. Problém je v tom, že takto zůstává hygienicky čistá jen ta část podlahy, kterou vytíráte jako první. Ve zbytku domácnosti roztíráte vodu spolu s bakteriemi a viry.

Přírodní síla horké páry

Řešením může být vytírání s pomocí horké páry. Ta totiž spolehlivě ničí viry, bakterie, plísně a jiné zárodky, a to bez použití chemických přípravků.

Jak to funguje

Parní mop přeměňuje vodu na páru, kterou žene ven velmi vysoký tlak. Proud horké páry má takovou sílu, že z návleku likviduje všechny škodlivé látky, a to bez jediné kapky chemie. 

S parním mopem tak šetříte životní prostředí a zároveň zdraví všech obyvatel svého domova. A nakonec také peníze, protože nemusíte kupovat žádné detergenty. Parní spotřebiče s otevřenou náručí vítají především alergici a majitelé domácích mazlíků, kterým pomáhají k čisté a antialergenní domácnosti.

 

I na vytírání se můžete těšit: Moppy

Vytírání s italským parním mopem Moppy je jako jízda závodním autem. Rychlé, pohodlné a bez větší námahy – většinu práce za vás udělá stroj.

Moppy se skládá z napařovací základny a lehoučkého flexibilního mopu. Při samotném vytírání tak nemusíte nosit nic těžkého, a tak si šetříte záda. Z vytírání se tak snadno stane činnost, na kterou se začnete těšit!

Hygienicky čistá podlaha ve 3 krocích:

1. Doplníte zásobník 3 sklenicemi vody, které se postarají o čistou podlahu v celém domě (až 200 m2).

2. Přiložíte mop na základnu a horká pára za 10 vteřin zlikviduje 99,99 % virů i bakterií. To jasně potvrdí rozsvícení zelené kontrolky.

3. Vytíráte podlahu pomocí znovu a znovu nahřívaného a desinfikovaného návleku. Výsledkem je hygienicky čistá podlaha v celé domácnosti.

Lehký, příjemný na ovládání

Oproti jiným mopům je Moppy opravdu lehoučký, protože se veškerá technologie ukrývá v základně. Snadno ho proto budete ovládat i jednou rukou, a to jak na horizontálních, tak vertikálních plochách. 

Zvědavá hlavice s akrobaticky pružným ramenem se dostane i do toho nejzapadlejšího kouta. Čisticí deska, na kterou se jednoduše přichycuje utěrka z mikrovlákna, je opravdu velká, a tak sníží čas, kterým strávíte vytírání.

Prohlédnout si parní mopy >>>

Affiliate program

Telefonické objednávky: +420 773 111 269 Telefonické objednávky:
+420 773 111 269
Infolinka: +420 777 864 634 Infolinka:
+420 777 864 634
Kontaktujte nás e-mailem: obchod@dokose.cz Kontaktujte nás e-mailem:
obchod@dokose.cz

© Copyright 2004-2022 Dokose.cz | webdesign 2bcreative.cz
NIKARO, s.r.o. - Dokoše.cz, Veselka 48, 259 01 Olbramovice - Votice, ČESKÁ REPUBLIKA

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku.
Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.