Elegantní recyklace v domácnosti i kanceláři

Elegantní recyklace v domácnosti i kancelářiCerny_kos_kov_na_trideny_odpad_Simlehuman

Třídíte odpad, ale vašemu úhlednému interiéru to zrovna nelichotí? Zjistěte, jak v domácnosti i kanceláři recyklovat tak, abyste odpad měli pod kontrolou a zároveň to prostoru stále slušelo.

Druhá šance pro odpad

Souhlasíme, že barevné plastové nádoby a tašky jsou v moderním interiéru jako pěst na oko. I když vás tato podoba recyklování odpadu nejspíš napadá jako první, není to jediná možnost. Třídit odpad můžete i tak, aby váš prostor zůstal atraktivní.

Když odpad vnímáte jako materiál, díky kterému vznikají nové věci, dává jeho třídění velký smysl. Proto se nenechte odradit nevzhlednými boxy, recyklovat se dá i elegantně.

 

Designový koš pro elegantní a pohodlné třídění

Kos_2_nadoby_na_odpad_bio_plast_SimplehumanVelkou výhodou designového koše na tříděný odpad je to, že všechny kontejnery s odpadem ukrývá pod elegantním víkem. Nejen, že odpadky nejsou vidět, ale zároveň koš prostoru sluší. Do jednotlivých kontejnerů můžete vyhazovat směsný odpad, plasty, sklo, papír, bioodpad atp. Je na vás, co si vyberete.

Třídění vám ještě zjednoduší další promyšlené funkce koše. Bezdotykovému koši stačí říct nebo mávnout, a on se automaticky otevře. Tak vám šetří energii a zároveň dokonale reprezentuje moderní prostor. Dotykové koše naopak reagují na stisknutí – dlaní, hřbetem ruky nebo třeba kolenem.

Mezi oblíbenou klasiku patří koše na tříděný odpad s pedálem, které pohodlně ovládáte chodidlem. Ocelový pedál koše značky Simplehuman byl navržen tak, aby vydržel až 20 sešlápnutí denně po dobu 20 let. Samozřejmostí je ladné a tiché zavírání víka. Kontejner na recyklaci má praktické kovové ucho, aby se koš snadno vynášel.

Naše moderní koše na tříděný odpad jsou stylovým doplňkem interiéru, proto je snadno umístíte vedle linky, ke stěně, stolu nebo kamkoliv budete chtít.

 

Jedním z nejoblíbenejších designových košů na tříděný odpad je nerezový bezdotykový koš Simplehuman s hlasovým a pohybovým senzorem o 58 litrech. >>>

 

Není vidět, a přesto je po ruce: vestavný koš

Ani vestavný koš neubírá prostoru na kráse, a to z jednoho prostého důvodu: není vidět. Nejvíce ho oceníte pod kuchyňskou linkou, kde je výborně dostupný, kdykoliv ho u příprav v kuchyni potřebujete. Pod linku bez potíží umístíte několik kontejnerů, proto se vám tam snadno vejdou všechny druhy odpadu.

 

Zlatá střední cesta s košem Flipbin

I plastový koš může vypadat elegantně. To dokazuje značka Curver s odpadkovými koši Flipbin, jejichž víko zdobí decentní barva pro snazší třídění. Celkově koš působí jednoduše a úhledně a zároveň se pohybuje v nižší cenové hladině.

 

Co oči nevidí, interiér nebolí

Pokud do elegantního třídění chcete investovat minimum, možností je pořídit si klasické plastové kontejnery nebo tašky, které schováte před zraky okolí. Za hezkým závěsem ani ve spíži vidět nebudou, přesto vám dobrý pocit z třídění zůstane.

 

Další možnost je odpadky ukrýt tam, kde by je nikdo nečekal – do proutěného koše, který slouží jako lavice na sezení, nebo do různých boxů a krabic, které se hodí do stylu interiéru.

Třídění odpadu nemusí být nevzhledná záležitost, která do moderního interiéru nepatří. Naopak. Prohlédněte si naše koše na třídění odpadu, a vydejte se cestou elegantní recyklace.

Hledáte spolehlivý sáček do koše? Jak na to, zjistíte v našem článku: Jak vybrat sáček do koše, se kterým budete mít odpad dokonale pod kontrolou. >>>

Affiliate program

Telefonické objednávky: +420 773 111 269 Telefonické objednávky:
+420 773 111 269
Infolinka: +420 777 864 634 Infolinka:
+420 777 864 634
Kontaktujte nás e-mailem: obchod@dokose.cz Kontaktujte nás e-mailem:
obchod@dokose.cz

© Copyright 2004-2022 Dokose.cz | webdesign 2bcreative.cz
NIKARO, s.r.o. - Dokoše.cz, Veselka 48, 259 01 Olbramovice - Votice, ČESKÁ REPUBLIKA

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku.
Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.