Kam s oblečením, když ve skříni není místo

Máte plnou skříň? Neradi vidíte oblečení jen tak pohozené po ložnici? I váš šatník může mít řád. Stačí dát každému kousku místo. Objevte s námi několik elegantních způsobů, jak ukládat právě nošené i sezónní oblečení.

Úložné boxy: nový prostor pro vaše oblečení

Jednoduchým způsobem, jak získat pro oblečení nový prostor, je uložit ho do textilních či plastových boxů. Ty snadno umístíte pod postel, do šatny nebo i vedle nábytku. Boxy se vyrábí v různých designech, proto vašemu prostoru budou slušet. 

Boxy zároveň oblečení ochrání před prachem a světlem. Látkové boxy jsou buď opatřeny víkem, nebo se zavírají pomocí zipu. Některé z nich obsahují vakuový pytel, se kterým ušetříte místo, protože výrazně zmenší objem oblečení.

Úložné boxy nový prostor pro vaše oblečení


Jak efektivně uložit sezónní oblečení?

Na uložení sezónního oblečení vám dobře poslouží i obyčejné plastové nebo textilní úložné boxy. Pokud však potřebujete šetřit místem a zároveň chcete oblečení dopřát tu nejvyšší ochranu před prachem, škůdci a vlhkostí,sáhněte po vakuových úložných boxech.

S vakuovými boxy ušetříte až 75 % místa a navíc díky transparentnímu pytli získáte o všech uložených věcech skvělý přehled. Tak jedním pohledem najdete oblíbené letní šaty, ty nejteplejší zimní rukavice nebo kojenecké oblečení pro dalšího potomka.

Jak efektivně uložit sezónní oblečení


Závěsné organizéry: do skříně i do prostoru

Několik prostorných polic navíc na oblečení a doplňky získáte se závěsným organizérem. Ten můžete umístit buď přímo do skříně nebo kamkoliv do prostoru ložnice či šatny. Organizér je lehký a zabírá minimum prostoru. 

Poličky závěsného organizéru bývají vyztužené kartonem, a tak bez potíží unesou oblečení i běžné doplňky. Organizér je velmi jednoduché uchytit, a tak ho kdykoliv snadno přemístíte jinam.

Závěsné organizéry do skříně i do prostoru

Uspořádání bot: estetické a funkční řešení

Správné uspořádání bot je stejně důležité jako ukládání oblečení. Boty mohou být uloženy ve speciálních botnících, které nabízejí organizované a esteticky příjemné řešení.

Botníky mohou být ve formě otevřených polic nebo uzavřených skříní, které mohou být umístěny v předsíni nebo ve vaší ložnici. Uzavřené botníky chrání vaše boty před prachem a nečistotami, zatímco otevřené regály nabízejí snadný přístup a možnost rychlého větrání bot.

Pokud preferujete skrývat své boty, můžete použít úložné boxy, které lze snadno skládat nebo umístit pod postel či do šatny. Pro rychlý přístup a snadnou organizaci jsou ideální zavěšené organizéry na boty, které mohou být připevněny na dveře nebo stěnu.

Díky transparentním kapsám nebo etiketám na boxech snadno najdete požadovaný pár bot, což ušetří čas zejména v ranních hodinách. Pravidelné uklízení a údržba vašich bot zajistí, že vaše sbírka zůstane v dobrém stavu a přehledně uspořádaná.

Uspořádání bot estetické a funkční řešení

Stojany, věšáky a textilní skříně

Dalším způsobem, jak uložit oblečení, je pořídit si do ložnice jednoduchý doplňkový nábytek. Oblíbené jsou kovové nebo dřevěné stojany na šaty, které fungují jako “nahá skříň”. Minimalistická konstrukce bude slušet různým interiérům. Podobně poslouží atraktivní bambusový nábytek.

Právě nošené oblečení pohlídá němý sluha, a tak se nezmačká a budete ho mít hned po ruce bez toho, aniž by se válelo po celé ložnici či koupelně. 

Objevte i další doplňky do šatny a ložnice, které vám pomůžou váš prostor dovést k dokonalosti. 

Stojany, věšáky a textilní skříně

 

Affiliate program

Telefonické objednávky: +420 773 111 269 Telefonické objednávky:
+420 773 111 269
Infolinka: +420 777 864 634 Infolinka:
+420 777 864 634
Kontaktujte nás e-mailem: obchod@dokose.cz Kontaktujte nás e-mailem:
obchod@dokose.cz

© Copyright 2004-2022 Dokose.cz | webdesign 2bcreative.cz
NIKARO, s.r.o. - Dokoše.cz, Veselka 48, 259 01 Olbramovice - Votice, ČESKÁ REPUBLIKA

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku.
Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.